GYORS-EZERMESTER | Társasház, iroda karbantartás

TÁRSASHÁZ EPÜLETGONDNOKI, KARBANTARTÓI FELADATOK ELLÁTÁSA!

Vállalom az épület, elfogadható műszaki szinten tartásához szükséges rendszeres ellenőrzési és állagmegőrző karbantartási munkák elvégzését. Ilyenek a folyamatos izzócserék, meglazult csavarok meghúzása, festett falfelületeken keletkezett szennyeződések eltüntetése, ajtók-ablakok, zárak, kilincsek beállítása. Hibák feltárása, meghibásodott eszközök javítása, illetve cseréje, pótlása. 

Az eseti megbízások mellett átalánydíjas elszámolás is lehetséges, rendszeres (heti, havi, éves) karbantartási megbízás esetén.

Érdeklődjön elérhetőségeimen...

SZOLGÁLTATÁSOK TÁRSASHÁZAK, IRODÁK ÉS AIRBNB LAKÁS TULAJDONOSOK, ÜZEMELTETŐK SZÁMÁRA IS!

Lakásszerviz, lakáskarbantartás szolgáltatás keretein belül szakszerűen elvégezem lakások, irodák szerelési munkáit. Kiégett égők, zárlatos kapcsolók, szoruló ajtók, logó kilincsek, csöpögő csap...? Vagy csak egy szakértő átvizsgálásra van szükség? A rendszeres karbantartásnak és ellenőrzésnek köszönhetően növekszik a lakás állagmegóvása, ezáltal az amortizáció is a minimálisra csökken. Kisebb nagyobb javítások, szerelések, megelőző és utólagos karbantartás elvégzésében is segítek magánszemélyeknek, cégeknek és Airbnb-s lakáskiadóknak egyaránt.  

Átalánydíjas elszámolás is lehetséges rendszeres (heti, havi) karbantartási megbízás esetén.

Érdeklődjön elérhetőségeimen...