GYORS-EZERMESTER | INGATLAN FELÜGYELET   

HASZNÁLATON KÍVÜLI INGATLANOK RENDSZERES KARBANTARTÁSA, TAKARÍTÁSA

Amennyiben nem lakja folyamatosan az ingatlant, de szeretné, hogy mindig megfelelő állapotban legyen, vállalom az épület rendszeres takarítását, műszaki ellenőrzését, karbantartását, hogy önnek az újabb használatbavételkor már semmire se legyen gondja. A rendszeres karbantartásnak és ellenőrzésnek köszönhetően növekszik a lakás állagmegóvása, ezáltal az amortizáció is a minimálisra csökken.  

BÉRLAKÁSOK, AIRBNB LAKÁSOK, IRODÁK FELÜGYELETE

Lakásszerviz, lakáskarbantartás szolgáltatás keretein belül szakszerűen elvégezem lakások, irodák szerelési munkáit. Kiégett égők, zárlatos kapcsolók, szoruló ajtók, logó kilincsek, csöpögő csap...? Vagy csak egy szakértő átvizsgálásra van szükség? Önnek nem kell személyesen jelen lennie. A bérleményben,a bérlővel egyeztetve elvégzem a szükséges munkákat, képekkel, videóval dokumentálom, ezután átutalással tud fizetni. 

TÁRSASHÁZ ÉPÜLETGONDNOKI, KARBANTARTÓI FELADATOK ELLÁTÁSA!

Vállalom az épület, elfogadható műszaki szinten tartásához szükséges rendszeres ellenőrzési és állagmegőrző karbantartási munkák elvégzését. Ilyenek az izzó és lámpatest cserék, meglazult csavarok meghúzása, festett falfelületeken keletkezett szennyeződések eltüntetése, ajtók-ablakok, zárak, kilincsek beállítása, hibák feltárása, meghibásodott eszközök javítása, illetve cseréje, pótlása. 


Érdeklődjön elérhetőségeimen...