GYORS EZERMESTER BP. - VÉLEMÉNYEK  

Ügyfelek értékelése és véleménye a a Gyors Ezermester szolgáltatásairól:

"A Gyors-Ezermester munkája közben igazán lenyűgöző. Ha egy megbízható ezermestert keres Budapesten és környékén, akkor bizalommal hívhatja Gábort, aki precíz munkát végez, és széles körű szolgáltatásokat nyújt. Legyen szó elektromos munkáról, vízszerelésről, asztalos munkáról vagy akár kerti munkákról, a Gyors-Ezermester mindig pontosan érkezik és gyorsan dolgozik. A szolgáltatások között szerepelnek a lakásszerviz tevékenységek is, amelyek Budapest összes kerületében elérhetőek. Ha Önnek is szüksége van egy megbízható szakemberre, aki gyorsan és hatékonyan oldja meg a felmerülő problémákat, ne habozzon kapcsolatba lépni velük."

## Copilot

"Szépen dolgozik. Nincs férfi a háztartásunkban, így sok-sok apró feladatot kellett nálam megoldani. A mai világban, ritka az ilyen kedves, udvarias mesterember! Nem politizál és nem káromkodik... "

Laska Andrea

"Szimpatikus, hogy állatbarát, a cicáimmal is hamar megbarátkozott. Nagyon készséges fiatalember. A munkát folyamatosan, szakszerűen, precízen végzi és még kedves is! Köszönöm!"

Baloghné Erzsébet

"Már lemondtam róla, hogy találok kis munkára szakembert, mert mindeki csak igérgetett. De ő jött és
nagyon szép munkát végzet. Elégedett vagyok, rendben ment minden, bár a megbeszélt időponthoz képest egy órát késett, amit időben előre jelzett. Ajánlom!
"

Mária

"Az előre leegyeztetett munkákhoz megfelelő szerszámokkal és anyagokkal felkészülten érkezett. Teljesen meg vagyok elégedve. Fogom a jövőben is keresni, és ajánlani ismerőseimnek."

Széki Márta

"Köszönöm szépen a gyors kiszállást és a korrekt hozzáállást a probléma megoldás terén. Mindenkinek csak ajánlani tudom! "

Katalin

"Gyorsan és profin dolgozik, nem kell egyfolytában mellette állni."

V. Lőrinc

"Pontos, megbízható vállalkozó! Délelőtt 10re beszéltük meg a kezdést, pontban 10kor csengetett.
Precízen, jól dolgozik.
"

Ernő
gyorsezermester.hu - Miben segíthetek?